Hoe kan u verkopen bij ons

Veilinghuis Maison Jules is steeds op zoek naar kwalitatieve stukken en inboedels. Wij expertiseren en schatten gratis de stukken die ingebracht kunnen worden voor de veiling. Deze kunnen aangeboden worden tijdens onze openingsuren.

Wij kunnen ook steeds vrijblijvend en discreet bij u thuis komen.

Bij het overhandigen van stukken krijgt u steeds een consignatiebon met daarop de vermelde stukken, schattingsprijs en verkoopsvoorwaarden.

Wij kunnen ook individuele stukken of kwalitatieve inboedels aankopen.

We zijn steeds op zoek naar schilderijen (oude meesters en moderne kunst), grafiek, tekeningen, sculpturen, bronzen,  verzamelingen, klokken, Chinese borden en vazen, kunstboeken, porselein en faïence, zilver, kristal, vintage en andere.

U kan op voorhand al foto’s doorsturen zodat we u al een eerste waardebepaling kunnen geven.
Gelieve ons zoveel mogelijk informatie door te geven zodat we een correcte eerste indruk kunnen opmaken.

  • foto’s van de objecten of overzicht foto’s indien het om een inboedel gaat
  • de afmetingen van het object
  • de kunstenaar en de signatuur
  • eventuele beschadigingen

Indien u een groot aantal foto’s heeft, is het best om deze door te sturen via een WeTransfer link naar [email protected]

Expertise en schatting voor privé-gebruik

Voor een expertise of schatting voor privé-gebruik (nalatenschap, verdeling of voor een verzekering) kan u steeds bij ons terecht. Hiervoor komen wij uiteraard ter plaatse. De kosten worden op voorhand afgesproken. Indien u deze geschatte stukken in de veiling wil verkopen, dan worden de expertisekosten terugbetaald.